Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar blauwe netten

19 mei 2020 @ 2:00 pm - 4:00 pm

blauwe netten
Blauwe Netten, de duurzaamheidsdenktank van de drinkwaterbedrijven en MVO-Nederland houden dinsdag 19 mei een webinar over de waarde van water. Value4water is erbij. ¬†Sluit je aan? Stuur een mail naar: [email protected]

In Nederland beschouwen wij (schoon) drinkwater als vanzelfsprekend. Vier deskundige sprekers vertellen over systeemverandering, voorbereid zijn op de toekomst, methodieken om maatschappelijke impact te meten en een praktijkcase. Samen bespreken ze de maatschappelijke meerwaarde.

Niels Vlaanderen (Ministerie IenW), neemt ons mee in een inleidende visie over het belang van schoon water en de brede systeemverandering die nodig is om beleid en gedrag hierop aan te passen.

Wim Drossaert (Dunea) vertelt over het initiatief  Value 4 Water waarin Dunea samenwerkt met Hoogheemraadschap van Rijnland om in het drukbevolkte Zuid-Holland de watervoorziening ook in de toekomst te kunnen garanderen.

Florian Reuters (Impact Institute) vertelt vanuit zijn achtergrond over de tools en methodieken die beschikbaar zijn om Maatschappelijke Impact te meten en aan de hand hiervan beleid te vormen.

Diederik van Duuren (WML) vertelt over de ervaringen van WML in samenwerking met Impact Institute om de waarde van Watertaps in de openbare ruimte te meten. Diederik deelt de mogelijkheden en beperkingen van impact meten, de manier van werken en de benodigde informatie en stappen.

Gegevens

Datum:
19 mei 2020
Tijd:
2:00 pm - 4:00 pm
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Shirley Justice
E-mail:
s.justice@mvonederland.nl